DEL LLIBRE AL PLAT: per llepar-se els dits!

DEL LLIBRE AL PLAT: per llepar-se els dits!

Tenim nova convidada al cicle que millor fusiona gastronomia i literatura: Marina Monsonís, que ens farà un taller amb propostes i recursos per aprofitar tot allò que tenim abast de la cuina i per aplicar les bases d’una alimentació més coherent i sostenible.
Marina Monsonís enllaça la cuina i les arts escèniques, és artista visual i treballa amb processos híbrids, heterogenis i de modesta transformació social arrelats al territori i a projectes comunitaris. És autora de l’obra “La cocina situada. Un diccionario ilustrado para la soberanía alimentaria”.

Dissabte, 4 de novembre a les 19h
A l’Espai Cultural Cercle Calongí

Detalls de l'esdeveniment

DATA
November 4, 2023
HORA
7:00 PM

Estat

Passat

Lloc
Espai Cultural Cercle Calongí
PREU
Gratuït

Buscar Esdeveniment

Data

Afegir a Calendari