Calonge, Poble de Llibres. La primera booktown catalana

Presentació del llibre:”Pirineos. Más allá de las montañas”

Presentació del llibre:”Pirineos. Más allá de las montañas”

T’agrada viatjar i la fotografia? T’hem preparat una proposta molt interessant pel dissabte 12 d’agost. La Kris Ubach vindrà a presentar el seu llibre “Pirineos. Más allá de las montañas”  i seguidament impartirà un taller de fotografia que inclou un foto-walk per Calonge per posar en pràctica el que hagis après.

La Kris Ubach és fotoperiodista i escriptora especialitzada en viatges, turisme i sostenibilitat. És col·laboradora habitual en publicacions especialitzades com Viatges National Geographic, Conde Nast Traveler, Lonely Planet Traveller o Viajar.

La presentació comença a les 18:30h i a continuació farem el taller. També hi ha la possibilitat d’assistir només a la presentació o només al taller.

El preu del taller és de 10€ i es pot fer amb qualsevol tipus de càmera o smartphone. La idea és que puguis tenir els millors consells per fer fotografies quan vas de viatge. Fes la teva reserva del taller enviant un correu a llibresiviatges@gmail.com o passant per la llibreria. Places limitades!

Detalls de l'esdeveniment

DATA
August 12, 2023
HORA
6:30 PM

Estat

Passat

Lloc
La Viatgeria
PREU
10€
CORREU ELECTRÒNIC
llibresiviatges@gmail.com

Buscar Esdeveniment

Data

Afegir a Calendari