Calonge, Poble de Llibres. La primera booktown catalana

Programació Sant Jordi – Dissabte 20 abril

Programació Sant Jordi. Dissabte 20 d'abril del 2024 a Calonge Poble de Llibres. Tallers, escacs, xerrades, música i espectacles.

Programació Sant Jordi – Dissabte 20 abril del 2024

Durant tot el dia, parades de llibres i roses al nucli antic de Calonge i signatures d’autors.

De 10 a 11 h, Taller d’iniciació a les arts escèniques, a càrrec de la Moderna de Calonge.
 T’agrada el teatre, el cant i la dansa? L’escola de música i arts escèniques La Moderna de Calonge i Sant Antoni ofereix un taller gratuït per conèixer de primera mà què són i com es treballen les arts escèniques des d’un enfocament molt musical. Serà un taller molt pràctic per donar a conèixer el teatre musical a infants de 6 a 11 anys. Inscripció gratuïta amb reserva prèvia a info@emmc.cat. A la Sala Gran del castell. 

D’11 a 13 h, Partides simultànies d’escacs, amb el Gran mestre Jaime Alexander Cuartas Medina, del Club d’escacs Peona i Peó de Barcelona.
A la plaça d’Armes del Castell. Ho organitza: Club d’ Escacs Calonge i Sant Antoni. 

D’11.30 a 13 h, Concert de Combos, a càrrec dels alumnes i professors de l’Escola de Música la Moderna de Calonge i Sant Antoni.
Els Combos de la Moderna oferiran un concert amb el repertori que han estat treballant al llarg del curs. A la plaça Major. 

A les 12 h, Taller de Kokedama amb Müsgo.
Aprèn la tècnica de fer Kokedames (plantes amb test natural) i emporta’t la teva a casa. Places limitades. Inscripcions a cultura@calonge.cat. Gratuït. 

A les 12.30 h, Presentació Els pecats de la xona, i tot allò que la Moreneta ens perdona (Rosa dels Vents, 2023), a càrrec de les autores Laura Fa, periodista especialitzada en afers del cor, i Marta Pontnou , estilista, assessora d’imatge i articulista a Núvol.
Presentació i diàleg desenfadat, posant humor a la vida quotidiana de les dones, i una “repassada” al patriarcat, la Sala Gran del castell.

De 17 a 17.30 / De 18 a 18.30 i de 19 a 19.30 h, Músics de drap: una instal·lació de titelles gegants.
Oferiran un concert molt especial, la música acompanyada amb poemes de la literatura catalana. Al pati d’armes del castell.

De 17 a 19 h, Grans lectors. Al Valentí, en Xang, la Lila i la Florència els encanta llegir.
Busca’ls i descobreix què llegeixen. Uns personatges divertits que duran a terme accions relacionades amb la literatura i que s’amagaran pels carrers de les llibreries. Els infants els hauran de trobar, descobrir quin llibre els recomanen i podran fer-s’hi fotos. 

A les 18 h, Concert de duos i cambra, a càrrec de l’Associació de Corda de Calonge i Sant Antoni. A la sala Fontova.   

A les 18 h, Espectacle de música itinerant amb La Dinamo. La Dinamo és funk en moviment, és música amb bicicleta.
Una formació única de músics sobre rodes que trenca motlles amb un concert itinerant d’alt voltatge i una festa de carrer trepidant. Un espectacle de proximitat en què el públic participa i fa que cada concert sigui únic. Pels carrers del nucli antic.

A les 18.30 h, Presentació del llibre Tots els contes, amb la seva autora, Maria Barbal, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.
L’acte també comptarà amb la presència de l’editora Carme Arenas i Marcel Fité, escriptor, i l’actriu Berta Vidal. A la Sala Gran del castell.

A les 19.30 h, Concert: “Tina Turner Big Band Tribute”. Amb la Black Music Big Band. 
La Black Music Big Band vol retre el seu particular homenatge a Tina Turner portant els temes del seu repertori al format de big band. Un viatge musical des de principis dels 60 on el soul serà el protagonista fins als anys 90 on el rock i el pop tindran més presència. Grans èxits i també temes menys coneguts de la discografia de Tina Turner en un espectacle que serà pura energia.  Als jardins del castell. Gratuït. 

Detalls de l'esdeveniment

DATA
April 20, 2024
HORA
10:00 AM

Estat

Passat

Lloc
Sant Antoni i Calonge

Buscar Esdeveniment

Data

Afegir a Calendari