Calonge, Poble de Llibres. La primera booktown catalana

Programació Sant Jordi – Diumenge 21 abril

Programació Sant Jordi - Diumenge 21 abril del 2024

Programació Sant Jordi – Diumenge 21 abril del 2024

Tot el matí, signatures d’autors a les llibreries. 

De 10 a 12 h. “L’escriptura Sanadora”, amb Lolita Bosch. Un tast dels cursos que s’oferiran a l’escola d’escriptura de Calonge i Sant Antoni. En aquest cas fem servir la literatura per curar i entendre.
No només com a vehicle de la ficció. Hem treballat amb homes i dones d’arreu del món i hem après que necessitem no pas recuperar una veu, sinó crear-la. La Lolita donarà alguns recursos per tal que els i les participants puguin utilitzar-los a la seva vida diària i els facin seus. Gratuït. Cal inscripció prèvia a: pobledellibres@calonge.cat. A la Biblioteca Pere Caner.

D’11 a 11.30 / De 12 a 12.30 i de 13 a 13.30 h,  Músics de drap: una instal·lació de titelles gegants.
Oferiran un concert molt especial, la música acompanyada amb poemes de la literatura catalana. A la plaça de la Doma.

D’11 a 13.30 h, Grans lectors. Al Valentí, en Xang, la Lila i la Florència els encanta llegir, busca’ls i descobreix què llegeixen.
Uns personatges divertits que duran a terme accions relacionades amb la literatura s’amagaran pels carrers de les llibreries. Els infants els hauran de trobar i descobrir quin llibre els recomanen i podran fer-s’hi fotos.

A les 11 h,  Concert i ballada de swing amb la Swing Tenes Band. A la plaça Major.

A les 12.30 h, Concurs Diver-Cultureta per a adults. Quiz-concurs de cultura per a adults, conduït per Albert Fort de l’Orquestra Di-versiones. 
Diferents proves sobre art, música, cinema i literatura. Equips de 4-6 persones i amb premis per als guanyadors. Al pati del Cercle Calongí.

Detalls de l'esdeveniment

DATA
April 21, 2024
HORA
10:00 AM

Estat

Passat

Lloc
Sant Antoni i Calonge

Buscar Esdeveniment

Data

Afegir a Calendari