DEL LLIBRE AL PLAT: Una proposta per llepar-se els dits!

DEL LLIBRE AL PLAT: Una proposta per llepar-se els dits!

El cuiner Enric Herce presentarà el seu llibre “Deliciós Mar” i ens aproparà les múltiples formes de cuinar la varietat marina. Una cuina fascinant i rica per la seva gran diversitat.

El xef Enric Herce porta quasi cinquanta anys amb les seves cuines vora el mar. Escriu, pensa, cuina i realitza un món culinari propi que permet descobrir quins són i com són els peixos, els crustacis, els cefalòpodes i altres varietats que habiten en el nostre mar. A més, Herce també ha col·laborat en prestigioses publicacions com el Club de Gourmets, Restauradores o Vivir el Vino.

Dissabte 7 d’octubre a les 19h
A l’Espai Cultural del Cercle Calongí

Detalls de l'esdeveniment

DATA
October 7, 2023
HORA
7:00 PM

Estat

Passat

Lloc
Cercle Calongí
PREU
Gratuït

Buscar Esdeveniment

Data

Afegir a Calendari