Calonge, Poble de Llibres. La primera booktown catalana

Presentació del llibre: “Un bonsai dins meu”

Presentació del llibres: Un Bonsai dins meu de Marta Pérez a Rals Llibres

Presentació del llibre: “Un bonsai dins meu”

Tots tenim un bonsai dins. Alguna cosa que socialment marca una diferència: un secret, una fòbia, una ferida…, però que, per a nosaltres, resulta harmònica i equilibrada, com un bonsai.

Un bonsai dins meu explica, en to d’humor o de reflexió, sovint des de l’absurd i sempre des de la reivindicació, alguns d’aquests bonsais que ens creixen dins. Un bonsai dins meu està escrit sense perjudicis, clar i català, per saltar-se límits a favor de la llibertat: la sexual, la de gènere, la ideològica, la d’expressió… des de la diferència enriquidora que s’obre a realitats impensables i a totes les seves connexions. Hi trobareu relats, eròtics o no, que pretenen reflexionar des de la comicitat, la reivindicació i l’empoderament femení, i aquí i allà, com un polsim de pebre, un poema excitant.

L’autora Marta Pérez Sierra i editat per Aledis Editorial presentarà el recull de contes amb les lectures de: Glòria Calafell, Joan Opi, M. Rosa Cullell Oliveras i Encarnita Perez Vert.

Quan acabi l’acte servirem una copa de vi amb col-laboració amb La Fàbrica de Calonge i amb la col·laboració de Associació Dones Baix Empordà.

Dissabte 13 de maig a les 12:00.
A Rals llibres,  C/ Major, 13
Aforament limitat
Més info: Rals Llibres

Detalls de l'esdeveniment

DATA
May 13, 2023
HORA
12:00 PM

Estat

Passat

Lloc
Rals Llibres
PREU
Gratuït

Buscar Esdeveniment

Data

Afegir a Calendari